Biotech Usa Protein Muffin 750g fehércsokoládé leírása
A Biotech Usa Protein Muffin 750g fehércsokoládé kiszerelésben kapható. Fehércsokoládé ízű Protein Muffin alappor hidrolizált fehérjével, tejsavófehérjékkel és édesítőszerrel.
Miért ajánljuk a BioTechUSA Protein Muffin-t?
- 17 g fehérje adagonként*
- Gluténmentes**
- Pálmaolajmentes
MUFFIN FRISSEN A SÜTŐDBŐL!
Omlós, fehércsoki ízű finomság, amivel még a fehérjebeviteledet is kiegészítheted? Bemutatkozik a Protein Muffin alapporunk, amivel – egy kiegyensúlyozott étrend keretén belül – nem kell többé választanod egy-egy finom süti és az alakformálási céljaid között! A muffinok ellenállhatatlan ízéhez az alapporhoz hozzáadott fehércsokoládé-reszelék is hozzájárul, fehérjetartalmának egy része pedig tejsavófehérjékből származik!
A Protein Muffin alapporból pillanatok alatt ínycsiklandó muffinokat készíthetsz, az alapporon kívül csak némi zsiradékra és vízre lesz szükséged!
Kiknek ajánljuk a BioTechUSA Protein Muffin-t?
- Azoknak, akik szeretik a finom, egyszerűen és gyorsan elkészíthető modern ételeket
- Édesszájúaknak, akik a kedvenc sütijüket hozzáadott fehérjeforrásokat tartalmazó alapporból készítenék el
- Muffin-imádóknak
- A sütés szerelmeseinek, akik szívesen kísérleteznek új receptekkel a hagyományos változatok helyett
Mit tartalmaz a BioTechUSA Protein Muffin?
100 g késztermékben (napraforgó-étolaj felhasználásával):
- 322 kcal energia
- 12 g fehérje
- 24 g szénhidrát
- 21 g zsír
A Protein Muffin az összes többi BioTechUSA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan válogatott összetevőket tartalmaz.
Hogyan kell elkészíteni a BioTechUSA Protein Muffin-t?
Felhasználási javaslat: Melegítsd elő a sütőt 180 °C-ra. Keverj el 1 adag (75 g = 4 púpozott evőkanál) port 60 ml = 6 evőkanál vízzel és 10 g = 1 evőkanál napraforgó olajjal, amíg csomómentes nem lesz. Süsd 14 percig muffin sütőformában, majd pihentesd újabb 10 percig sütőn kívül. Ez a mennyiség 3 muffin elkészítéséhez elegendő. Elkészíthető kókuszzsírral és vajjal is.
Biotech Usa Protein Muffin 750g fehércsokoládé összetevők
Fehércsokoládé reszelék {kakaóvaj, teljes tejpor, zsírszegény tejpor, emulgeálószer [lecitinek (szója)], aromák}, teljes tejpor, rizsliszt, hidrolizált fehérje 6,8%, teljes tojáspor, tejsavófehérjekoncentrátum 3,5%, tejsavófehérje izolátum 1,1%, aromák, sütőpor [térfogatnövelő szerek (nátrium-karbonátok, difoszfátok), kukoricakeményítő], bambuszrost, térfogatnövelő szer (nátrium-karbonátok), édesítőszer (szukralóz).
Tejet, tojást, szóját,földimogyorót, rákféléket, halat, puhatestűeket, kén-dioxidot és dióféléket tartalmazó élelmiszereket gyártó üzemben készült.
Tápérték táblázat
Tápérték adatok 1 adag: 75 g alappor + 10 g napraforgó olaj + 60 ml víz Adagok száma a termékben: 10 |
|||
100 g alapporban | 100 g fogyasztásra kész termékben | RI** [100 g fogyasztásra kész termékben | |
Energia | 1878 kJ/449 kcal | 1347 kJ/322 kcal | 16% |
Zsír | 22 g |
21 g 8.4 g |
30% 42% |
– amelyből telített zsírsavak | 13 g | 8,2 g | 41% |
Szénhidrátok | 46 g | 24 g | 9,1% |
– amelyből cukrok | 14 g | 7,3 g | 8,1% |
Fehérje | 22 g | 12 g | 23% |
Só | 1,4 g | 0,72 g | 12% |
**Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2000 kcal). |
Gluténmentes az Európai Unió szabályozásának megfelelően.
Nettó tömeg: 750 g
Értékelések
Még nincsenek értékelések.